Alla inlägg den 9 maj 2011

Av Jua - 9 maj 2011 15:03

Har bara tänkt på det konstant i typ en vecka. Dagen är här. Dagen är äntligen här. Jag ska på ett Ullevi vars biljetter sålde slut i lördags, och se Blåvitt spöa skiten ur GAIS! Det kommer bli awesome! :D


Och, en sjuk sak hände i helgen. Jag rakade armhålorna inför Tip the Velvet. Det var rätt sweet (förutom att jag skrek rätt högt när jag deodoranterade dem med Axe som brukligt), lite annorlunda, och passade bättre till den tillfälliga stilen jag skaffat mig för kvällens bravader. Men nu är det naket, lite smått fuktigt och känns konstigt. Usch. Snart kommer det bli mer och mer stubb, det kommer kännas förjävligt och det kommer kanske klia. Men vill man vara fin - ja, alla vet ju vad som krävs. Men jaja, kaffe nu då, rasten snart slut. Ciao bellas.

Av Jua - 9 maj 2011 10:01

Var på burlesque-klubben Tip the Velvet i lördags, där bland annat min roomie Caisa dansade. Jag var skitsnygg i röd korvskinnsklänning, hatt och högklackat (!). Dansade vilt och hånglade i samma stuk, samt kollade på alla skitsexiga människor.


När vi skulle hem, så stannade vi ett kort tag vid Jockes bil på parkeringsplatsen, för att hämta våra grejor. Bäst när jag står med huvudet i bagaget kommer en man och tar mig arslet. Jag får ett jävla bryt och vänder mig om och säger "Vad fan håller du på med?" och övergår sedan till att be honom dra åt helvete, att han inte ska vara där och jag börjar knuffa honom som fan. Jag kan se hans känslor ändras, först från förvåning, vidare till allmän förvirring och slutligen till ilska. Som tur var hade han kvinnligt sällskap som bevekte honom och drog bort honom därifrån. Jag hade ju som sagt högklackat, hade han petat mig på axeln hade jag flugit rätt ned i backen, det hade redan hänt av egen maskin flera gånger. Men han drar åt fucking jävla fanders och allt är frid och fröjd igen, och jag är glad över min ilska och att jag vågade säga ifrån. Det är alltid skönt att få bevis för att man faktiskt reagerar som man skulle vilja göra i vissa situationer.


Ska fan lägga upp bilder på mig snart, ni kommer förstå att han inte kunde hejda sig ;)


Medelhavssvordomar:

Me cago en la hostia - jag skiter på oblaten

Me cago en los veinticuatro cojones de los apóstoles de Jesús - jag skiter på Jesu apostlars alla 24 testiklar


Sweet :D


Fan vad jag gillar burlesque förresten. Har aldrig haft något emot det, men har aldrig heller sett en show med egna ögon. Det är sexuellt frisläppt och öppet, både kvinnor och män dansar, och speciellt för kvinnor tycker jag att det verkar vara extremt frigörande, det handlar om att kvinnor ska känna sig stolta över sina kroppar, och du behöver inte ta av dig ett enda plagg om du inte känner för det.


Ciao bellas, endast fem minuter kvar av rasten och jag behöver te.

Presentation

Sök i bloggen

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Bloggande vänner

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards