Alla inlägg den 18 januari 2010

Av Jua - 18 januari 2010 12:52

Har fått ett virus på datorn, som möjligtvis kan ta mina lösenord och av den anledningen har jag inte haft möjlighet att blogga så mycket. Livet rullar på som vanligt, helgen spenderades i Stockholm, precis som nästa kommer att göra.


Min evige följeslagare Punkt (.) har skrivit hela tre kommentarer till mitt senaste inlägg, alla med samma budskap. Undrar om han saknat mig? Programmet Välkomna nästan allihopa kritiserar inte enbart Sverigedemokraterna, eftersom de i dagens Sverige inte regerar. Välkomna nästan allihopa kritiserar de med makt - dvs det borgerliga blocket. <ironi>Och ja, Sverige skulle säkert bli underbart för oss svenskar med SD i regeringen. Även för svenskfödda människor med icke-arisk hudfärg. Heja SD!</ironi>


För att gå vidare till något helt annat och långt mycket intressantare ämne än at diskutera Sverigedemokraterna med en imbecill; jag har fått MVG i Filosofi A, känns mycket bra, synd att jag inte valt B-kursen att läsa denna termin (trodde inte att jag skulle gilla Filosofi när jag gick i tvåan, jag vill ju ha svar på mina frågor). Filosofikursen har för övrigt förändrat mig mycket - mitt synsätt på livet, universum och allting har utvecklats otroligt mycket. Efter att ha läst argument till och från så har jag t ex lämnat min naiva tro på fri vilja, och min åsikt att det inte finns någon universell moral har stärkts.


Tyvärr måste jag börjar ha idrott på måndagsmorgnarna igen, och denna gång med en lärare som enligt ryktet verkar vara sexistisk i bästa fall - kvinnohatare i värsta. Dessutom grundas möjligtvis betygen på om man vinner matcher etc. Fuck. Jag är nervös. Fast å andra sidan har jag legat på ett stadigt VG i fyra terminer, ett "okej" en termin och nu är det bara den sjätte och sista kvar, så det kan ju inte sänkas (peppar, peppar, knackar mig själv i huvudet).


Mina planera att börja träna MMA verkar ju gå åt helvete i alla fall - det finns nämligen inga nybörjargrupper i Sundsvall för tillfället, endast i Timrå, och dit pallar man ju inte åka. Men nu ska jag på lektion och prestera. Ciao bellas!

Presentation

Sök i bloggen

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Bloggande vänner

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards