Alla inlägg den 6 maj 2008

Av Jua - 6 maj 2008 09:12

Har precis kollat mailen för första gången på jag vet inte hur länge. I inkorgen, omgivet av en massa skräpmail var ett mail från Adriaan. Kan någon förstå hur mycket jag saknar karln? Han är för tillfället i Norge, och kommer att uppehålla sig där till september om han följer sina ursprungliga planer. Han tjänar just nu sitt levebröd genom att sortera glass, stackarn. Och eftersom det är hyfsat säkert nu att jag inte kommer få något sommarjobb så kommer jag inte ha råd att ta mig dit, det kostar skitmycket att ta sig till Bergen!


Just nu är det historielektion och jag ska egentligen skriva om Rosseau, men att skriva om Adriaan är inte så illa det heller, de är rätt lika. Tror på att människan i naturen är god och så.


Nu ska jag komma med en förutsägelse om framtiden. Ska till tandläkaren och jag är rätt säker på att de kommer att säga att jag har fina tänder men att jag har två mjölktänder kvar. Det är det enda de har sagt nu i flera år - som om jag inte skulle märka själv om jag tappade ett par tänder? Well, jag kanske uppdaterar senare och ser om de hade något nytt att komma med eller inte. En sak som aldrig slår fel är i alla fall att de alltid väljer de tider som passar mig sämst, men jag orkar inte ringa om boka om...


Come as you are, come as you were, as I want you to be.


Dagens bästa händelse: När jag skrek åt min väckarklocka i morse att den skulle vara tyst, och i sömnen skällde på mamma för att hon inte stängde av den.

Dagens värsta händelse: Vaknade upp till en ny dag av stress, för mycket kaffe och mensvärk.


_______________________________

Min förutsägelse om tandläkarna visade sig vara korrekt...

Presentation

Sök i bloggen

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2008 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Bloggande vänner

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards