Alla inlägg den 23 februari 2009

Av Jua - 23 februari 2009 13:18

Jag och Christoffer bestämde tidigt i morse att vi skulle gå tillsammans på friluftsdagen, Robin hängde också med. Vi hade en plan - att åka buss till stället vi skulle till (vi visste inte om det var Sidsjön, Bergsåker eller Granloholm), och sedan åka buss tillbaka. Planen höll dock på att gå i bitar då det visade sig att man var tvungen att stämpla tre kontroller på vägen. Men det hindrade oss inte - vi kom i stället snabbt på en plan B.

   Hitta några frivilliga som vi kunde kopiera stämplarna av (Teliareklamen-style), med löfte om att vi skulle göra samma sak för dem nästa år.


Sagt och gjort - jag, Christoffer och Robin fick var sitt papper med karta och "stämpelrutor". Jag och Christoffer gick hem till mig och chillade, Robin gick hem till sig. När det sedan var dags att bege sig av till skolan mötte vi några trevliga pojkar som lånade oss sitt papper. Vi gick in på Sibylla och jag kopierade med en "Sparka regeringen - inte oss!"-pin. Det blev lite småskevt och så, men det var inte så mycket att göra åt.


Så vi gick in till damerna som skulle kolla stämplarna, och drog ihop en rövarhistoria om att Robin hade varit sjuk, och började känna av symptomen under promenaden, och därför gick hem efter den tredje stämpeln. På så vis fick vi alla närvaro. Som sagt - världens bästa friluftsdag.


Det är inte bara det som gör detta till en väldigt bra dag - det är mer! Snön rasar i snabb takt från taken, och det är runt 2,5 plusgrader ute. Det känns nästan som att bo i sydligare trakter. Plusgrader i slutet av februari, liksom!

Presentation

Sök i bloggen

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Bloggande vänner

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards