Alla inlägg den 24 februari 2009

Av Jua - 24 februari 2009 22:45

Jag sitter och översköljs av trötthet och minnen. Jag ska sova bort mitt liv, ska aldrig mer vara trött, för då blir det alltid såhär.


Jag saknar ingenting, jag vill inte ha någonting av det du kan ge mig tillbaka (det är bara ångest). Men jag saknar känslan, känslorna.


Och jag kanske aldrig var så mycket bättre än du - kär i ett spöke. Jag minns när vi spelade ihop.


Up, up, down, down, left, right, left, right, B, A, START

Just because we use cheats doesn't mean we're not smart


Eh... Jag behöver en hobby.


Av Jua - 24 februari 2009 10:28

Så sitter man här igen - skolkandes. I dag är anledning idrott, eftersom vi återigen ska gymma.


Jag försökte verkligen den här gången - först när jag fick höra att vi skulle gymma tänkte jag inte gå, men gjorde det i alla fall. Jag lyckades gå in i omklädningsrummet, ta av mig skorna - och sedan var det stopp. Det går inte, jag får fan ångest av att ens vistas i ett gym. Det stinker av svett, testosteron och uppumpade muskler. Jag pallar inte - jag är ingen jävla gymmänniska, jag är svag som ett as.


Det värsta med gym är att jag blir som ett litet barn - helt handikappad, hjälplös och tvungen att klänga mig fast vid någon människa som kan hjälpa mig.


Det är jävligt synd faktiskt, jag tycker att vår nya idrottslärare verkar vara väldigt trevlig (var det Jan-Åke han hette, månntro?), men tyvärr har jag inte fått så många chanser att träffa honom.


Jag citerar Maria ur minnet: "Alltså, jag fattar inte varför vi måste gymma hela tiden, vi gör det ju typ jämt. Gymma kan man ju göra själv, vi borde istället uttnyttja att vi är så många."

   Jag håller fullständigt med (bara det inte är innebandy, det får jag också ångest av, lyckas alltid få någon att slå mig i ansiktet med en klubba/skjuta bollen i ansiktet på mig/trampa mig på fötterna).


Men en bra sak - ska på Västermalm senare på draman - och en av de snälla kvinnorna i Hedbergskas bibliotek (GUD vad jag gillar dem!) skulle ringa till Västermalms bibliotek och be dem lägga undan Eclipse till mig. Klättrade nästan på väggarna eftersom jag inte hade något att läsa igår.

Presentation

Sök i bloggen

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Bloggande vänner

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards