Alla inlägg den 5 mars 2009

Av Jua - 5 mars 2009 18:46

Nu har jag anlänt till mormor. Hon som körde taxin mellan Nyland och Prästmon var jättetrevlig!

   Har en dålig nyhet, dock. Mormor är sjukare än jag trodde. Hon har gått ner fett mycket i vikt och bara sover hela tiden. Hon verkar höra sämre och se sämre nu än förut också. Jävligt tråkigt, saker är inte vad de brukade vara. När mormor var den mulliga, glada tanten som tog hand om en och gav en glass om man var snäll.


Mamma kanske kommer behöva flytta hit, och ta hand om mormor. Det skulle vara tråkigt, men snällt. Typ som Kulla-Gulla, fast inte lika mesigt och blåögt.


Jag åker nog hem imorgon ändå - hade planer på att stanna två dagar, men om jag inte åker imorgon kommer jag inte hem förrän på söndag.


Uppdatering

Alltså, nu är jag fett less. Jag hade sett fram emot en hel natt för mig själv med min gitarr (helst en bok, men det finns inga att tillgå), och så blir jag TRÖTT! Hur fan kan jag vara trött? Klockan är inte ens nio och jag klev upp klockan elva i dag.


Okay, jag är inte den som retar upp mig för sådana saker - enbart. I kväll handlar det också om pessimistiska, pretentiösa navelskådare som jag bara väntar på ska ta sig in i mitt liv igen. Haha, jag pratar i kod, gud så roligt!


Jag vill ha cigg. :(


Uppdatering

Trotsar naturens lagar och håller mig uppe med min gitarr i alla fall. Satt och spelade Jakob Hellmans "Du är allt jag vill ha" och jag måste bara citera min favoritdel i den låten:

 Natten är vacker och månen är full

Och du är som natten och jag är som månen

Och du är som jag

Du är allt jag vill ha


Så himla klockren!


Sitter för övrigt och dricker upp min mormors dessertvin. Det är sött och äckligt och ska drickas i små glas, men jag hittade inga så jag tog ett stort glas, fast det fanns bara skitlite kvar. Jag tror att vinet gick ut 2007. Det står 2007 på lappen, och vinet är gjort 2006, så det borde ju inte vara tillverkningsdatumet som står. Men what the fuck, det duger för mig, jag tror att mitt bäst-före-datum passerade runt -06, -07 någon gång.


Jakob Hellman är förresten jävligt cool. Han släppte ett album, turnerade en sommar, det gick fett bra, men han ville inte bli känd - så vet ni vad han gjorde - han slutade! Jävligt tråkigt, det hade varit roligt om det fanns fler än ett album med honom men detta gör the one and only så jävla mycket bättre - för han är ingen jävla hycklare.


Funderar på att ta med min bror till Sundsvall imorgon. Kan någon tycka till om det? Jag vet inte vad jag ska göra.

Av Jua - 5 mars 2009 12:55

Jag åker visst till Prästmon idag. Ringde just och förbeställde den där taxin som man måste åka mellan Nyland och Prästmon. Den här gången kommer det fan inte bli något jävla fel! Sist jag åkte, då ville han att jag skulle betala trettio kronor (vuxenpris), men jag sade att nej, jag ska betala tretton kronor (barnpris). Till slut så sade jag "okay då" och tog fram mitt busskort. Då skrattade han åt mig, för de tar tydligen inte busskort. Så då sade jag att "jaha, men jag har inte trettio kronor i cash." Då undrade han hur mycket jag hade. "Tretton och femtio." Det gick bra med det, tyckte han.


Ska även träffa Silver i dag, JAJAJA - fan vad jag har saknat den jävla idioten som bara åker härifrån och jobbar på sina JÄVLA båtar! Han stannar även förbi i Sundsvall, och då kanske han kan åka med mig till Härnösand. Ja, det borde gå bra. Men nu måste jag packa. Fan vad sliten jag ser ut idag.


Jag hade en sjukt trevlig kväll igår, men nu måste jag uträtta familjeplikterna - dvs åka upp till hålan, spendera tid med mormor (som är jättesjukt) och min lillebror (som jag bara allmänt saknar). Mamma behöver jag egentligen inte träffa, för vi pratar ju ändå i telefon jämt! Ciao!

Presentation

Sök i bloggen

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5
6
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Bloggande vänner

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards