Alla inlägg under mars 2009

Av Jua - 10 mars 2009 00:36

Kul att så fort man lägger huvudet på kudden så kommer de där jävla tankarna som typ äter upp en inifrån med sin inbillade verklighetstrogenhet.


Så nu dygnar jag, farsan kommer tärda som fan när han kommer hem halv sju. Fast kanske inte - det är väl inte onormalt att kliva upp halv sju? Eller jo, om man heter Jua och börjar halv nio, kanske. Whatever.


Nu blir det Evanescense, morgoncigg, morgonkaffe och MSN så det bara smäller om det.

Av Jua - 9 mars 2009 23:04

Var hemma från skolan idag - mådde inte så bra. Någon gång under min sömn mitt på dagen så ringde mamma. Eftersom jag fortfarande typ sov så minns jag inte så mycket av vad hon sade - men det var något i stil med att min mormor hade ramlat och mamma måste stanna och ta hand om henne, plus att lillebror har åkt hem till Härnösand själv, och att jag måste åka dit till honom. Men skulle jag åkt i dag eller i morgon? Don't remember, jag tror att jag skulle åka imorgon, så då gör jag det.


Men hur fan ska jag klara det? Jag kan inte åka hem till Härnösand varje dag, med möten och allt. Ska jag ta lillebror till Sundsvall? Han kanske kan bo här tills det blir bättre. Här finns det ju mat och så - det lär det inte göra hemma - och jag har inga pengar. Vad jag däremot har är ett skolkort han kan åka med. Åh, jag vet inte hur jag ska göra. Either way så blir det ju trubbel, problem eller bara allmänt jobbigt. Varför måste val ha konsekvenser? Varför måste man göra tärda val hela tiden? Allt kommer väl gå åt helvete i alla fall, right?


But we'll stick together anyway.

Av Jua - 7 mars 2009 05:12

Wow. Ena sekunden tänker man "klockan är två, jag borde gå och lägga mig." Nästa sekund hör man farsan kliva upp för att gå till jobbet, och klockan är helt plötsligt fem, och det är egentligen för sent att gå och lägga sig. Det var lite läskigt. Jag gick och lade mig och låtsades sova, i fall han skulle kolla. Men det gjorde han inte.


Jag kommer absolut inte kunna hålla mig vaken i kväll om jag inte får åtminstone ett par timmars sömn, men om jag går och lägger mig nu kommer jag vakna sent i eftermiddag. Men det problemet skiter jag i just nu - eftersom för sex timmar sedan var jag sjukt sugen på kaffe, men då var klockan för mycket. Men jag tycker att kvart över fem på morgonen är en perfekt tidpunkt att ta sin första kaffe.

Av Jua - 5 mars 2009 18:46

Nu har jag anlänt till mormor. Hon som körde taxin mellan Nyland och Prästmon var jättetrevlig!

   Har en dålig nyhet, dock. Mormor är sjukare än jag trodde. Hon har gått ner fett mycket i vikt och bara sover hela tiden. Hon verkar höra sämre och se sämre nu än förut också. Jävligt tråkigt, saker är inte vad de brukade vara. När mormor var den mulliga, glada tanten som tog hand om en och gav en glass om man var snäll.


Mamma kanske kommer behöva flytta hit, och ta hand om mormor. Det skulle vara tråkigt, men snällt. Typ som Kulla-Gulla, fast inte lika mesigt och blåögt.


Jag åker nog hem imorgon ändå - hade planer på att stanna två dagar, men om jag inte åker imorgon kommer jag inte hem förrän på söndag.


Uppdatering

Alltså, nu är jag fett less. Jag hade sett fram emot en hel natt för mig själv med min gitarr (helst en bok, men det finns inga att tillgå), och så blir jag TRÖTT! Hur fan kan jag vara trött? Klockan är inte ens nio och jag klev upp klockan elva i dag.


Okay, jag är inte den som retar upp mig för sådana saker - enbart. I kväll handlar det också om pessimistiska, pretentiösa navelskådare som jag bara väntar på ska ta sig in i mitt liv igen. Haha, jag pratar i kod, gud så roligt!


Jag vill ha cigg. :(


Uppdatering

Trotsar naturens lagar och håller mig uppe med min gitarr i alla fall. Satt och spelade Jakob Hellmans "Du är allt jag vill ha" och jag måste bara citera min favoritdel i den låten:

 Natten är vacker och månen är full

Och du är som natten och jag är som månen

Och du är som jag

Du är allt jag vill ha


Så himla klockren!


Sitter för övrigt och dricker upp min mormors dessertvin. Det är sött och äckligt och ska drickas i små glas, men jag hittade inga så jag tog ett stort glas, fast det fanns bara skitlite kvar. Jag tror att vinet gick ut 2007. Det står 2007 på lappen, och vinet är gjort 2006, så det borde ju inte vara tillverkningsdatumet som står. Men what the fuck, det duger för mig, jag tror att mitt bäst-före-datum passerade runt -06, -07 någon gång.


Jakob Hellman är förresten jävligt cool. Han släppte ett album, turnerade en sommar, det gick fett bra, men han ville inte bli känd - så vet ni vad han gjorde - han slutade! Jävligt tråkigt, det hade varit roligt om det fanns fler än ett album med honom men detta gör the one and only så jävla mycket bättre - för han är ingen jävla hycklare.


Funderar på att ta med min bror till Sundsvall imorgon. Kan någon tycka till om det? Jag vet inte vad jag ska göra.

Av Jua - 5 mars 2009 12:55

Jag åker visst till Prästmon idag. Ringde just och förbeställde den där taxin som man måste åka mellan Nyland och Prästmon. Den här gången kommer det fan inte bli något jävla fel! Sist jag åkte, då ville han att jag skulle betala trettio kronor (vuxenpris), men jag sade att nej, jag ska betala tretton kronor (barnpris). Till slut så sade jag "okay då" och tog fram mitt busskort. Då skrattade han åt mig, för de tar tydligen inte busskort. Så då sade jag att "jaha, men jag har inte trettio kronor i cash." Då undrade han hur mycket jag hade. "Tretton och femtio." Det gick bra med det, tyckte han.


Ska även träffa Silver i dag, JAJAJA - fan vad jag har saknat den jävla idioten som bara åker härifrån och jobbar på sina JÄVLA båtar! Han stannar även förbi i Sundsvall, och då kanske han kan åka med mig till Härnösand. Ja, det borde gå bra. Men nu måste jag packa. Fan vad sliten jag ser ut idag.


Jag hade en sjukt trevlig kväll igår, men nu måste jag uträtta familjeplikterna - dvs åka upp till hålan, spendera tid med mormor (som är jättesjukt) och min lillebror (som jag bara allmänt saknar). Mamma behöver jag egentligen inte träffa, för vi pratar ju ändå i telefon jämt! Ciao!

Av Jua - 4 mars 2009 12:42

Kom till en fest i Njurunda full med öh... "nationella." De var jättetärda, och sedan började jag och mina kära vänner sjunga kommunistiska sånger, och de försökte först sjunga med, men efter några minuter förstod de.

"Inge jävla AFA!"


Robin dansade bakom dem och gjorde fula miner till "vi lär oss historien."


Det är skönt att man har vänner i alla fall, hade dött om jag hade tvingats genomlida hela natten där ensam.

Av Jua - 3 mars 2009 16:07

Jag är lite osäker på var jag ska börja. Tillvaron duger!

   Gick på stan med Viktor i dag, vi kände att vi behövde en promenad istället för att bara sitta hemma och dega. Vi hade planer på att gå till Coffee House och chilla i en soffa i källaren där, men vi insåg att det stället endast är till för MUFare och övriga borgarbrackor. Så vi drog till Kulturmagasinet istället. Drack kaffe för 15 ynka kronor, med gratis påtår. Kaffet är inte alls det viktiga, det är vad allt det symboliserar (hahahahaha!).


Vi satt och pratade om allt - verkligen allt. Saker som var vi ser oss själva om tio år. Sådant snack brukar ge mig kalla kårar, men i dag kan jag inget annat göra än att se en ljus framtid. Jag känner mig äckligt jävla tönt-optimistisk, men eftersom det är just det jag är så citerar jag Afasi: "Jag kunde inte bry mig mindre!"


Vi pratade även om nutid och dåtid. Härlig nostalgi. Jag blev förvånad när vi räknade ut att jag och Viktor inte känt varandra längre än 2,5 år. Det känns som minst fem, eller typ hela livet.


Nu ska jag ta mig i kragen, passa på att njuta av lovet, fixa mitt liv, ladda upp inför den resterande terminen. Jag vet precis var jag ska börja - med en gitarr i nävarna.


Jag är så lycklig över att den där biten jag trodde var borta fortfarande finns kvar. Den som känner saker, den som kan vara glad.


Tyvärr kommer nog jag och farsan ha ett fett bråk snart - det ligger i luften, som lugnet före stormen. Jag skällde ut honom som fan i går via telefon, det blev för mycket, jag blev fett less. Nu har jag egentligen sagt honom allt jag har att säga, men jag lär väl vara tvungen att upprepa det två, tre, fyra gånger till. Men jag fick ut allt, och det gynnar mig själv, då jag slipper ha en massa undertryckt ilska i min lilla kropp.


Viktor och jag skålade med våra kaffekoppar i dag - för framtiden. Det skulle jag vilja göra med hela världen.


Jag: "SKÅL FÖR FRAMTIDEN!"

Viktor: "FUCK YOU!"


Jag är så hög av kaffe just nu att jag skakar - vilket försvårar och saktar ned skrivandet, så jag tror att jag ger upp nu.


      Uppdatering       

Okay, nu har jag "korrekturläst" (heter det så?) min text, reflekterat lite över den och så. Så nu undrar jag: håller jag på att få ett nervöst sammanbrott? Jag är ju fan skitskraj för framtiden, fuck you.

Av Jua - 2 mars 2009 17:33

Så oerhört trevligt att min granne verkar ha börjat spela trummor. Verkligen mysigt att lyssna på varje dag. Rock on. Inte ens musik på högsta volym kan överrösta! Dessutom har volymikonen på min dator försvunnit...


Jag har haft en sällsynt trevlig helg, alltså. Fan vad jag gillade den.


OCH NU ÄR DET LOOOOOOOOV!

Presentation

Sök i bloggen

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5
6
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Bloggande vänner

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards